Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цецо, като стана дума за прагове погледна ли това, което те помолих ?

Comment

• Първоначално публикувано от Cvetelin
      Първоначално публикувано от Martino
      Е къде в офиса на Еконт утре ще ходя да ги вземам, че и боя им трябва. Ще мине време.
      нали знаеш че имам черни като за тебе
      Хахаха те червените ставът и черни и обратното

Comment

• Първоначално публикувано от Connor
        Цецо, като стана дума за прагове погледна ли това, което те помолих ?
        не не съм като дойдат каталозите ша видим...
        спешно ли ти е ?
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Не бе, ама викам да не си ме забравил тотално

Comment

• Готови ли са стикерите печка?

Comment

• Не съм ходил днеска, имах работа но утре ще отида. Айди ше се направя, че не съм чул за печката.

Comment

• Марто ако съм те убидил сори брато ама аз се базикам.Не го приказвам на сериозно. Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от davidoff_306
                  Марто ако съм те убидил сори брато ама аз се базикам.Не го приказвам на сериозно. Поздрави
                  Хех няма проблем, знам че се базикаш. Ах друго си е то "турбо печката"

Comment

• Първоначално публикувано от Martino
                    Първоначално публикувано от davidoff_306
                    Марто ако съм те убидил сори брато ама аз се базикам.Не го приказвам на сериозно. Поздрави
                    Хех няма проблем, знам че се базикаш. Ах друго си е то "турбо печката"
                    че па и с претенции турбо...хахахах

Първоначално публикувано от alfa 146
                    Той понеже завижда Цецо,затова Скоро като нищо ще отиде в отбора на печките... То и аз мисля същото да направя след известно време
                    ти па ко са обаждаш ... вари дет искаш ако искаш даже минавай в на стелко отбора ... дачиа подлоган на метан.... мечта

Comment

• Алоооо , чатарите вместо да си чешите езиците тук да бяхте оправили мястото на срещите в темата. И за стикерите да не ме забравите , че кораба няма никакви.
                      Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                      Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                      Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

• Първоначално публикувано от manolito
                        Алоооо , чатарите вместо да си чешите езиците тук да бяхте оправили мястото на срещите в темата. И за стикерите да не ме забравите , че кораба няма никакви.
                        ти са радвай че части има... остай тез стикери...

че то важна тема си има горе в началото на раздела

Comment

• Стикери ще има за всички от сърце

Comment

• Аз може ли да взема 2 или не става? Че след 2 седмици като духна да са фукам на германско

Comment

• Първоначално публикувано от Wishmaster
                              Аз може ли да взема 2 или не става? Че след 2 седмици като духна да са фукам на германско
                              днеска а среща ...

де ша вариш у швабско
                              земай дидо с тебе да гледа бмв-та

Comment

• Първоначално публикувано от Wishmaster
                                Аз може ли да взема 2 или не става? Че след 2 седмици като духна да са фукам на германско
                                Ще има толкова, колкото искаш нямаш грижи.
                                А я да сметнем колко да поръчам, аз си мисля, че към 15 ще стигнат ама знам ли

Comment

Working...
                                X